EN
 

Rejsen i landskabet

Sæby Museum, Skagens Museum, Vendsyssel Kunstmuseum og Nordjyllands Kunstmuseum inviterer med udstillingen Rejsen i landskabet alle interesserede på en rejse i det nordjyske landskab. De fire museer udstiller i alt 32 landskabsmalerier samtidig. Udstillingens fokus er rejsen i landskabet, som det skildres i 8 malerier fra hvert museum. Man kan vælge at rejse fra museum til museum for at se hele rejsen, eller man kan nøjes med at koncentrere sig om et enkelt museum og en enkelt rejse i landskabet. Både børn og voksne er velkomne. 

Til udstillingen udgives et katalog med billedbeskrivelser og gengivelser af alle udstillingernes værker samt en lærervejledning. De fire museer har arbejdet sammen om at lave dette udstillings- og formidlingsprojekt, der fortrinsvis henvender sig til undervisere i folkeskolen. Billedbeskrivelserne kan dog sagtens læses af alle kunstinteresserede. Kataloget koster 50 kr. og kan købes på museerne.

Udstillingen på museerne åbner i forbindelse med efterårsferien, hvor der vil være masser af aktiviteter for børn på hver af de fire museer. Yderligere information på museernes hjemmesider.

På Vendsyssel Kunstmuseum i efterårsferien kan børn efter en kort omvisning i udstillingen få hjælp til at male deres personlige landskab og bagefter sætte maleriet ind i en fin guldramme.

Tirsdag - torsdag kl. 11 og 14

For børn i alderen 8 -14 år. Tilmelding nødvendig – frist mandag d. 11. okt. på tlf. 98 92 41 33. Varighed ca. 2 timer. Materialerne koster 30,- pr. barn, der betales ved indgangen.
 

Museet er i efterårsferien åbent tirsdag - søndag kl. 11.00 – 16.00, mandag lukket

Projektet er støttet af Nordjyllands Amt, der i 2004 tilskynder etablering af fællestematiske udstillinger med fokus på formidling for børn.

8. oktober 2004 - 9. januar 2005