EN
 

Bestil en omvisning

Skræddersy din egen omvisning
Vendsyssel Kunstmuseum arrangerer specielt tilrettelagte omvisninger for skoler og institutioner såvel som for virksomheder, kunstforeninger og andre private grupper. Vi tilbyder desuden særligt tilrettelagte omvisninger i museets kunstudstillinger for blinde og svagtseende.

Vi tilbyder omvisninger i såvel vores særudstillinger som faste samlinger. Derudover arrangerer vi også byvandringer med fokus på byens mange skulpturer.

Ønsker du yderligere oplysninger om omvisninger, vil du bestille en omvisning, eller blot få inspiration til et besøg på museet, står vi gerne til rådighed med idéer og vejledning.

Omvisning 1
Omvisning2

Praktisk information
En omvisning varer ca. 45-60 minutter.
Vi tilbyder omvisninger på dansk og engelsk.

Maks. 25 personer pr. omvisning.

Priser:

Skoler: 0 kr. 

Privat- og friskoler: 350 kr.

Omvisninger:

Hverdage: 500 kr.*
Weekend: 800 kr.*
*tillæg uden for åbningstid: +500 kr. 

Fremmedsprog hverdage: 800 kr.**
** tillæg uden for åbningstid og weekend: +500 kr.

Priser er ekskl. entré

Hjørring Kommune betaler i 2021 for en række forløb til de kommunale skoler/daginstitutioner. Der er et begrænset antal forløb til rådighed. For fri- og privatskoler samt skoleklasser fra andre kommuner er prisen 350,- kr. Når de betalte forløb er opbrugt, vil prisen på dette tilbud igen være 350,- kr for alle.

Kontakt og bestilling
Henvendelse kan ske tirsdag-fredag mellem kl. 11.00 og 16.00 på tlf. 98 92 41 33 eller via e-mail til Cecilie Straagaard: cs@vkm.dk.

Bemærk: Omvisninger skal bestilles i god tid inden besøget. Ved udeblivelse eller afbestilling med mindre end et døgns varsel forbeholder museet sig ret til at opkræve betaling for omvisningen.  

Besøger du museet med en skole eller gymnasieklasse?
Læs mere om vores tilbud til skoler under menupunktet Skoler og daginstitutioner 

Omvisning3