EN
 

Det sker på Vendsyssel Kunstmuseum

UGE 27-31

VKM ArtCamp

Vendsyssel Kunstmuseum tilbyder aktiviteter for hele familien i sommerlandet med VKM ArtCamp - et mobilt kreativt værksted, indrettet i en campingvogn. I ArtCampen kan børn og deres voksne udforske kunsten og prøve kræfter med forskellige kreative aktiviteter.

Mød os her:

Tirsdag den 2. juli og onsdag den 3. juli kl. 13.00-16.00
Springvandspladsen i Hjørring

Onsdag den 10. juli og torsdag den 11. juli kl. 11.00-14.00
Klitpladsen i Løkken

Torsdag den 18. juli  kl. 11.00-15.00
Museum for Papirkunst

Onsdag den 24. juli og torsdag den 25. juli kl. 13.00-17.00
Dana Cup

Torsdag den 1. august kl. 13.00-17.00
Parkeringsplads ved B&B by the Sea Hirtshals

Med forbehold for ændringer
Foto: Hans Ravn

VKM ArtCamp sommer 2024

TIRSDAG DEN 10. SEPTEMBER KL. 16.00-17.30

FERNISERING
KØRNERS KUNSTKONKURRENCE

Kom med til fernisering på Kørners Kunstkonkurrence, som for første gang vises på Vendsyssel Kunstmuseum. Udstillingen viser værker af talentfulde billedkunst- og designelever fra ungdomsuddannelser over hele Danmark.

Konkurrencen præsenteres i samarbejde med Undervisningsministeriet, Billedkunst- og Designlærerforeningen og Arken Museum for Samtidskunst. Bag initiativet står billedkunstner John Kørner, der med konkurrencen vil inspirere de unge og give dem mod på at udtrykke sig kreativt og kunstnerisk.

Årets tema er HÅRDT, som eleverne på forskellig vis har fortolket i deres kunstværker.

Deltagelse er gratis og uden tilmelding.

Med forbehold for ændringer.

Kørners Kunstkonkurrence

LØRDAG DEN 28. SEPTEMBER KL. 13.00-15.00

Lærke Bagger: Strikke- og hækleworkshop

Kom med til en inspirerende strikke- og hækleworkshop lørdag den 28. september kl. 13-15 på Vendsyssel Kunstmuseum, hvor strikdesigner Lærke Bagger tager udgangspunkt i den kommende store udstilling 'Landskab i farver', der for første gang præsenterer Niels Larsen Stevns' farvefyldte landskabsmalerier.

Med strikkepinde, hæklenåle og forskellige kunstneriske benspænd inviterer Lærke Bagger dig til at udforske din egen kreativitet. Du skal lade sig undre, overraske, irritere og glædes over egne evner, mens vi sammen finder ind til kernen af den kunstneriske håndarbejdsproces. Og måske lærer vi noget nyt om os selv undervejs. Og så skal vi selvfølgelig snakke masser af kunst og håndarbejde. Forvent at blive udfordret og få et nyt blik på strikkens og hæklingens muligheder igennem kunsten. Lærke Bagger vil være i samtale med en af museets medarbejdere.

Medbring fire sæt strikkepinde eller hæklenåle (gerne flere og i alle størrelser) og mindst 10 forskellige slags restgarn (og meget gerne flere).

Pris: 200, / 150,- med KLUB VKM (inkl. entré).
Billetter købes herunder, på museet eller via tlf. 98924133 eller mail info@vkm.dk.
Pga. et begrænset antal pladser er tilmelding nødvendig.

Med forbehold for ændringer.

Lærke Bagger: Strikke- og hækleworkshop

DEADLINE DEN 16. SEPTEMBER 2024

Open Call Julemarked for Kunsthåndværk og Design på Vendsyssel Kunstmuseum

Nu har du igen mulighed for at søge om en af de eftertragtede standpladser til Vendsyssel Kunstmuseums stemningsfulde og inspirerende julemarked for Kunsthåndværk og Design lørdag den 30. november 2024.
Vi sigter efter en alsidig og bredt appellerende repræsentation af forskelligt kunsthåndværk og design i Danmark og Norden med fokus på bæredygtighed.
Ansøgningsfristen for Open Call er den 16. september 2024.
Læs mere her