EN
 

Det sker på Vendsyssel Kunstmuseum

Søndag den 11. december kl. 13.00-15.00

Familieværksted

Søndag den 11. december kl. 13-15 vil der være masser af julehygge på Vendsyssel Kunstmuseum, når vi holder nisseværksted.

Her kan du bygge koglenisser eller lave din egen ’danse’-nisse inspireret af den lokale billedkunstner Kristian Hildebrandts tegning af nisser, der danser på hegnspæle. En af museets kunstformidlere står klar til at hjælpe jer igang og inspirere, så alle kan være med. I bestemmer selv, hvornår og hvor lang tid I deltager.

Kl. 13.30 læser julealfen højt af fortællingen om Julefluen Snabber og Kræn Hil - en julehistorie skrevet af Kristian Hildebrandt. Så tag nissehuen på og kom forbi til en hyggelig eftermiddag med masser af juleri, kreativitet og nisser.

Deltagelse er gratis efter betalt entré eller med KLUB VKM. Børn og unge under 18 år har gratis adgang. Tilmelding er ikke nødvendig.

Familieværksted 11.12

Søndag den 11. december kl. 14.00

Omvisning

Tag med en af museets kunstformidlere på en offentlig omvisning, hvor vi sammen dykker ned i de aktuelle udstillinger og taler om kunsten.

Deltagelse er gratis efter betalt entré eller med KLUB VKM. Tilmelding er ikke nødvendig.

Omvisning 11.12

Søndag den 5. marts kl. 13.00-15:00

Lær at tegne med Lakserytteren og Vendsyssel Kunstmuseum

Kunne du tænke dig at få gode tegnetips, kreative idéer og en selfie sammen med youtuberen Lakserytteren?
Så kom med til byens skøreste tegne-workshop med masser af god stemning og kreativitet, når Vendsyssel Kunstmuseum får besøg af Lakserytteren. Efter tegne-workshoppen vil der være meet & greet og mulighed for at få en autograf og et billede sammen med Lakserytteren, Rasmus Kolbe.

Eventet er målrettet de 6-16 årige, men alle må være med
– også forældre/bedsteforældre.


Pris 150 kr. for deltagelse i Workshoppen
Denne billet er til dig, der deltager i workshoppen og godt kunne tænke sig at få gode tegnetips, kreative idéer og evt. en selfie med youtuberen Lakserytteren?

Pris. 90 kr. som ledsager
Denne billet er til dig, der IKKE skal sidde sammen med dit barn under workshoppen, men stadig har et barn, som ikke er tryg ved at deltage uden dig på museet. Med denne billet kan du få adgang til museets øvrige etager samt mulighed for at nyde en kop kaffe/the med sødt, mens du venter.

Find billetter her .

Tegne-workshop med Laskerytteren