EN
 

Undervisning

COPY - Aktiviteter for børn og unge på Vendsyssel Kunstmuseum

På Vendsyssel Kunstmuseum tilbyder vi en bred vifte af undervisningsforløb til Daginstitutioner, Grundskolen, Ungdomsuddannelser og De Videregående Uddannelser.

Læs mere om vores aktuelle tilbud her:

Daginstitutioner
Grundskolen
Ungdomsuddannelser

Praktiske oplysninger
Der er gratis entré for daginstitutioner, skoler og øvrige uddannelsesinstitutioner i undervisningssammenhæng. I 2023 er der mulighed for gratis omvisninger/forløb for kommunale skoler/daginstitutioner i Hjørring Kommune. Øvrige skoler/ daginstitutioner betaler 350 kr. pr. time.
Vi kan arrangere at åbne museet før
kl. 11:00, hvis det er i undervisningssammenhæng.

Undervisningsforløb og -temaer
En omvisning på Vendsyssel Kunstmuseum kan tage udgangspunkt både i den faste samling og i de skiftende særudstillinger. Derudover arrangerer vi også byvandringer med fokus på skulpturer og udsmykninger af det offentlige rum. Læs mere om mulige undervisningstemaer og Download aktuelt undervisningsmateriale her

Print selv opgaver i Poul Anker Bech med omvisning 0.-4. klasse 
Vendsyssel Kunstmuseum tilbyder opgaveark i Poul Anker Bech, som kan løses på egen hånd derhjemme eller i klasseværelset. Opgaverne kan også løses på museet. Forløbet afsluttes med en omvisning i samlingen på museet med fokus på Poul Anker Bech. Download opgaver her

COPY - Skoler
COPY - Skole fortsat

Besøg på egen hånd
I er også velkomne til at besøge museet på egen hånd. Vi ser dog gerne, at grupper bestående af flere end 10 personer melder deres besøg i forvejen. 
Skolestuen på museets 1. sal kan lånes gratis i forbindelse med jeres undervisning. Al brug af Skolestuen aftales med museet i forvejen, da den kan være reserveret til andet formål. Det er ligeledes i Skolestuen, at I kan nyde medbragte madpakker.

Færdselsregler
Hjælp os med at passe på kunsten. Læs og overhold færdselsreglerne, når I besøger museet. Download VKM's færdselsregler
 

Billede 1
Billede 2
Billede 3
Billede 4