EN
 

skoler

Undervisningsforløb og -temaer
En omvisning på Vendsyssel Kunstmuseum kan tage udgangspunkt både i den faste samling og i de skiftende særudstillinger. Derudover arrangerer vi også byvandringer i samarbejde med Vendsyssel Historiske Museum. Læs mere om mulige undervisningstemaer og Download aktuelt undervisningsmateriale her

Print selv opgaver i Poul Anker Bech med omvisning 0.-4. klasse 
Vendsyssel Kunstmuseum tilbyder som noget nyt opgaveark i Poul Anker Bech, som kan løses på egen hånd derhjemme eller i klasseværelset. Opgaverne kan også løses på museet. Forløbet afsluttes med en omvisning i samlingen på museet med fokus på Poul Anker Bech. Download opgaver her 

Skoler
Skole fortsat

Praktiske oplysninger
Der er gratis entré for daginstitutioner, skoler og øvrige uddannelsesinstitutioner i undervisningssammenhæng. I 2021 er der mulighed for gratis omvisninger for skoler/daginstitutioner i Hjørring Kommune. For privat-og friskoler er det fortsat 350,- for en omvisning. Vi kan arrangere at åbne museet før kl.11:00, hvis det er i undervisningssammenhæng. 

Besøg på egen hånd
I er også velkomne til at besøge museet på egen hånd. Vi ser dog gerne, at grupper bestående af flere end 10 personer melder deres besøg i forvejen. 
Skolestuen på museets 1. sal kan lånes gratis i forbindelse med jeres undervisning. Al brug af Skolestuen aftales med museet i forvejen, da den kan være reserveret til andet formål.
Det er ligeledes i Skolestuen, at I kan nyde medbragte madpakker.

Færdselsregler
Hjælp os med at passe på kunsten. Læs og overhold færdselsreglerne, når I besøger museet. Download VKM's færdselsregler