EN
 

Daginstitutioner, skoler og uddannelsesinstitutioner

Undervisningsforløb og -temaer
En omvisning på Vendsyssel Kunstmuseum kan tage udgangspunkt både i den faste samling og i de skiftende særudstillinger. Derudover arrangerer vi også byvandringer i samarbejde med Vendsyssel Historiske Museum. Læs mere om mulige undervisningstemaer og download aktuelt undervisningsmateriale her

Onlineforløb: Hvad er et kunstmuseum? Udskoling, 10. klasse og Gymnasie  
Vendsyssel Kunstmuseum tilbyder som noget nyt undervisning til folkeskolen og gymnasiet online, og har forløb der kan tilpasses de enkelte alderstrin og behov - også med hensyn til valg af platform. Her er bl.a. mulighed for at høre mere om de museumsansattes daglige arbejde og opgaver - samt selv at prøve kræfter med det at lave en udstilling. Kontakt formidlingsansvarlig Cecilie Straagaard på tlf. 9892 4133 eller via e-mail info@vkm.dk og hør nærmere.

Print selv opgaver i Poul Anker Bech med omvisning 0.-4. klasse 
Vendsyssel Kunstmuseum tilbyder som noget nyt opgaveark i Poul Anker Bech, som kan løses på egen hånd derhjemme eller i klasseværelset. Opgaverne kan også løses på museet. Forløbet afsluttes med en omvisning i samlingen på museet med fokus på Poul Anker Bech. Download opgaver her 

Skoler
Skole fortsat

Praktiske oplysninger
Der er gratis entré for daginstitutioner, skoler og øvrige uddannelsesinstitutioner i undervisningssammenhæng. I 2021 er der mulighed for gratis omvisninger for skoler/daginstitutioner i Hjørring Kommune. For privat-og friskoler er det fortsat 350,- for en omvisning. Vi kan arrangere at åbne museet før kl.11:00, hvis det er i undervisningssammenhæng. 

Besøg på egen hånd
I er også velkomne til at besøge museet på egen hånd. Vi ser dog gerne, at grupper bestående af flere end 10 personer melder deres besøg i forvejen. 
Skolestuen på museets 1. sal kan lånes gratis i forbindelse med jeres undervisning. Al brug af Skolestuen aftales med museet i forvejen, da den kan være reserveret til andet formål.
Det er ligeledes i Skolestuen, at I kan nyde medbragte madpakker.

Færdselsregler
Hjælp os med at passe på kunsten. Læs og overhold færdselsreglerne, når I besøger museet. Download VKM's færdselsregler
 her