EN
 

Daginstitutioner, skoler og uddannelsesinstitutioner

Onlineforløb: Hvad er et kunstmuseum?
Vendsyssel Kunstmuseum tilbyder som noget nyt undervisning til folkeskolen og gymnasiet online, og har forløb der kan tilpasses de enkelte alderstrin og behov - også med hensyn til valg af platform. Her er bl.a. mulighed for at høre mere om de museumsansattes daglige arbejde og opgaver - samt selv at prøve kræfter med det at lave en udstilling. Kontakt formidlingsansvarlig Cecilie Straagaard på tlf. 9892 4133 eller via e-mail info@vkm.dk og hør nærmere.Undervisningsforløb og -temaer
En omvisning på Vendsyssel Kunstmuseum kan tage udgangspunkt både i den faste samling og i de skiftende særudstillinger. Derudover arrangerer vi også byvandringer i samarbejde med Vendsyssel Historiske Museum. Læs mere om mulige undervisningstemaer og download aktuelt undervisningsmateriale her

Skoler
Skole fortsat

Praktiske oplysninger
Der er gratis entré for daginstitutioner, skoler og øvrige uddannelsesinstitutioner i undervisningssammenhæng. Dog betales der 350 kr. for omvisninger. Efter forudgående aftale åbner vi gerne museet op allerede fra kl. 9.00.

Besøg på egen hånd
I er også velkomne til at besøge museet på egen hånd. Vi ser dog gerne, at grupper bestående af flere end 10 personer melder deres besøg i forvejen. 
Skolestuen på museets 1. sal kan lånes gratis i forbindelse med jeres undervisning. Al brug af Skolestuen aftales med museet i forvejen, da den kan være reserveret til andet formål.
Det er ligeledes i Skolestuen, at I kan nyde medbragte madpakker.

Færdselsregler
Hjælp os med at passe på kunsten. Læs og overhold færdselsreglerne, når I besøger museet. Download VKM's færdselsregler
 her