Magisk adventssøndag på Vendsyssel Kunstmuseum

Magisk adventssøndag

 

Magisk adventssøndag med omvisninger, bogsalg og trylleri

Kunne det friste med en omvisning om Poul Anker Bech? Eller om historien bag Vendsyssel Kunstmuseum? Der er også lommelygteomvisning og trylleshow. Det bliver svært at vælge, så afsæt hele søndag d. 9. december og glæd jer til en dag spækket med gode oplevelser på Vendsyssel Kunstmuseum.

Kl. 11.00 slår vi dørene op til bogsalg med interessante kunstbøger i prisklassen 5 til 20 kr. stykket (hvem sagde ekstra mange julegaver?!). Kl. 11.15 er museumsdirektør Sine Kildeberg klar til at indvie jer i historien bag Vendsyssel Kunstmuseum, og kl. 12.00 viser museumsinspektør Maja Barsøe om i museets egne værker af Poul Anker Bech. Herefter er der en pause, hvor I enten kan opleve museet på egen hånd eller gå ud og spise frokost, for så at vende tilbage kl. 14.00, hvor museumsinspektør Kathrine Hejborg Kristensen slukker lyset i sanseudstillingen 'Alkymistens Laboratorium' og viser om i skæret fra sin egen og jeres lommelygter. Omvisningen er for både store og små, og museet udlåner lommelygterne.

 

Trylleshow i alkymiens tegn

'Alkymistens Laboratorium' rummer samlinger af dyr, planter og farver, som gerne må berøres. Den rummer ligeledes fortællingen om, hvordan alkymisterne i deres forgæves forsøg på at skabe guld, gjorde store opdagelser inden for blandt andet medicin, fysik og kemi. Kl. 15.00 viser tryllekunstner Ole Larsen jer, hvordan nutidens tryllekunstnere har taget de gamle alkymisters teknikker til sig, herunder manipulation, så tag jer i agt!

Alle dagens arrangementer er gratis efter betalt entré til museet / gratis med Årskort VKM og gratis for børn og unge op til 18 år. Billetten gælder hele dagen. 
  

Vi glæder os til at se jer!